Informatie voor de zorgverlener

De zorgverlener als betrouwbare bron

Medische informatie wordt tot 8 keer vaker geconsumeerd als het op maat wordt aangeboden door een zorgverlener. Daarom is de selectie en distributie software (SDA) een belangrijk onderdeel van het aanbod van Stichting KIJKsluiter. De selectie en distributie software kan als een op zichzelf staande applicatie worden gebruikt en kan worden gekoppeld aan andere applicaties waar u als zorgverlener reeds gebruik van maakt. Als zorgverlener kunt u een distributie account aanvragen om uw patiënten laagdrempelig en gepersonaliseerd van informatie te voorzien. Ook kunt u berichten sturen naar gebruikers van een bepaald geneesmiddel of additionele diensten aanbieden via uw account, zoals bijvoorbeeld een medicijnwekker.

Klik hier om u aan te melden voor een KIJKsluiter Distributie Account.

Een distributie account voor KIJKopDiabetes is kosteloos tot en met 1 juli 2021. U kunt zich hier aanmelden.

KIJKsluiter distributie account

Ruim 90% van de Nederlandse apotheken beschikt over een KIJKsluiter distributie account. Zilveren Kruis Zorgverzekeringen, Menzis en CZ Zorgverzekering stimuleren de distributie van KIJKsluiter via hun kwaliteitsbeleid.

Met een KIJKsluiter distributie account kunt u KIJKsluiter op verschillende manieren aanbieden. In alle gevallen wordt door middel van selectie en distributie software, al dan niet geautomatiseerd, de juiste video voor een bepaald geneesmiddel, geslacht en leeftijd geselecteerd en gedistribueerd. De video wordt aan de patiënt aangeboden door middel van een link in een e-mail, een push bericht in de mobiele app van KIJKsluiter, een QR code of een koppeling aan een medicatieoverzicht binnen een andere applicatie. De patiënt bekijkt de video in een omgeving specifiek voor uw apotheek of ziekenhuis.

Selectie en Distributie Applicatie (SDA)

SDA is een op zichzelf staande applicatie waarmee eenvoudig een link naar een specifieke KIJKsluiter per e-mail naar de patiënt kan worden verstuurd of kan worden klaar gezet in de mobiele app van KIJKsluiter. Bekijk hieronder een video over de SDA.

Koppelingen

Er zijn verschillende koppelingen beschikbaar waar u met een distributie account gebruik van kunt maken. Door gebruik te maken van een koppeling hoeft u in de meeste gevallen niet handmatig het geneesmiddel te selecteren en een e-mailadres in te vullen.

Bekijk hier onze partners

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!