Informatie voor de zorgverlener

Kijksluiter aanbieden

Kijksluiter wordt tot 8x vaker bekeken als het geneesmiddelspecifiek en op maat wordt aangeboden door een zorgverlener. Om dit mogelijk te maken zijn verschillende stand-alone applicaties en koppelingen met andere applicaties beschikbaar. Als zorgverlener kunt u een Kijksluiter distributie account aanschaffen om hier gebruik van te maken.

Zorgverzekeraars stimuleren de distributie van Kijksluiter!
Per 1 januari 2019 heeft de grootste zorgverzekeraar van Nederland, Zilveren Kruis Zorgverzekeringen, Kijksluiter opgenomen in haar kwaliteitsbeleid om de distributie van Kijksluiter door de apotheek te stimuleren. Vanaf 2020 zal ook CZ Zorgverzekering de distributie van Kijksluiter stimuleren via haar kwaliteitsbeleid. Apotheken die een Kijksluiter distributie account hebben en voldoen aan de voorwaarden van het kwaliteitsbeleid ontvangen een opslag op het basistarief voor de terhandstelling.

Ik wil Kijksluiter aanbieden

Kijksluiter distributie account

U kunt Kijksluiter aanbieden via verschillende applicaties. In alle gevallen bekijkt de patiënt Kijksluiter in een omgeving die specifiek is gemaakt voor u als zorgverlener. Deze omgeving kan worden bereikt via www.kijksluiter.nl, de Kijksluiter mobiele app, de Kijksluiter Selectie en Distributie Applicatie (SDA) en verschillende koppelingen met andere applicaties.

Selectie en Distributie Applicatie (SDA)
SDA is een applicatie waarmee een link naar een specifieke Kijksluiter per e-mail naar de patiënt kan worden gestuurd. Indien de patiënt gebruik maakt van de Kijksluiter mobiele app, dan wordt de video direct toegevoegd aan het persoonlijk overzicht in de app. Er is ook een mobiele SDA beschikbaar. Deze app kan worden geïnstalleerd op een tablet en/of telefoon, zodat er op ieder gewenst moment een link naar Kijksluiter verstuurd kan worden, bijvoorbeeld tijdens een afspraak op de polikliniek of een informatiegesprek aan bed. Bekijk hieronder een video over de SDA.

Koppelingen
De Kijksluiter applicaties kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan andere applicaties waar u als zorgverlener of zorgorganisatie gebruik van maakt. Bijvoorbeeld een Track & Trace applicatie, een patiëntenportaal waarin een medicatieoverzicht wordt aangeboden, of een mobiele app van de apotheek. Door gebruik te maken van een koppeling staat altijd de juiste Kijksluiter klaar en hoeft u of de gebruiker niet zelf te zoeken naar een geneesmiddel. Bij de aanmelding kunt u aangeven van welke koppeling u gebruikt wilt maken.

Bekijk hier onze partners

Algemene Voorwaarden - Privacy statement

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!