Direct aanmelden

De kosten van KIJKsluiter in 2020

KIJKsluiter wordt zonder winstoogmerk ter beschikking gesteld. KIJKsluiter wordt ten dele gefinancierd door de overheid, op voorwaarde dat de zorg ook een steentje bijdraagt. Door een KIJKsluiter account af te sluiten, kunt u niet alleen gebruik maken van alle distributie mogelijkheden van KIJKsluiter, maar draagt u ook bij aan de maatschappelijke beschikbaarheid van KIJKsluiter. De kosten voor een KIJKsluiter distributie account bedragen:

Apotheek
€585,- per jaar

Huisarts
€195,- per jaar

Ziekenhuis
€585,- per jaar voor een poliklinische apotheek
€2.400,- per jaar voor het hele ziekenhuis (exclusief koppelingskosten voor een patiëntenportaal)
€3.000,- per jaar voor een account gekoppeld aan GIP op beeldscherm

Bij ieder account ontvangt u communicatiematerialen waarmee u KIJKsluiter onder de aandacht kunt brengen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat bij specifieke koppelingsbehoeften.

Direct aanmelden

Implementatieondersteuning

Om de apotheken die nog geen passende distributiemethode hebben gevonden, of nog niet de gelegenheid hebben gehad om KIJKsluiter goed te implementeren, te ondersteunen is Stichting KIJKsluiter een samenwerking aangegaan met Pharmalead.

Apotheken kunnen in 2020 gebruik maken van de services die  Pharmalead aanbiedt om implementatie van KIJKsluiter in de apotheek tot een succes te maken. Pharmalead kan u helpen om bijvoorbeeld de, voor uw apotheek, optimale distributiemethode te identificeren en deze vervolgens bij het team te introduceren. Een voordeel hiervan is dat u door deze inzet ook meteen aan de e-learning voorwaarde voor het team voldoet.

Algemene Voorwaarden - Privacy Statement

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!