24 januari 2022

In navolging van KIJKsluiter hebben we nu KIJKsluiter veterinair ontwikkeld. KIJKsluiter veterinair biedt animatievideo’s over diergeneesmiddelen waarin de belangrijkste informatie uit de bijsluiter in begrijpelijke spreektaal wordt uitgelegd. Deze animatievideo’s kunnen eenvoudig worden aangeboden bij uitgifte in dierenartsenpraktijken. Gebruikersdata van KIJKsluiter laat zien dat patiënten de informatie beter begrijpen, dat hun kennis wordt verbeterd en dat de therapietrouw wordt bevorderd. Dat gunnen we de dieren en diereigenaren ook.

Neem deel aan onze pilot!

Wij zullen zorgen voor de benodigde materialen en ondersteunen u waar nodig. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jessie Claire van Brederode via e-mail jessieclaire@careanimations.com. We horen graag van u!


Klik op de afbeelding hierboven voor een voorbeeld van KIJKsluiter veterinair