9 april 2020

Misschien heeft u al voorbij zien komen; de KIJKsluiter app is vernieuwd en heeft nieuwe functionaliteiten. Eén daarvan is de medicijnwekker.

De dagelijkse routine van veel patiënten is veranderd door de maatregelen rondom de coronacrisis. Hierdoor vergeten mensen sneller om hun medicijnen te gebruiken. Vergeetachtigheid verklaard 30% van onbedoelde therapieontrouw.

Herinneringen of alerts helpen mensen om op tijd hun medicijnen in te nemen, zelfs gemotiveerde medicijngebruikers vergeten wel eens hun medicijnen. Verschillende studies laten zien dat medicijnwekkers therapietrouw significant kunnen verbeteren.

Bied al uw patiënten gratis een medicijnwekker aan met de KIJKsluiter mobiele app. Patiënten kunnen eenvoudig een schema en een voorraad instellen voor de medicijnen in hun overzicht. Vanaf dat moment ontvangt de patiënt een melding op zijn telefoon als het tijd is om een medicijn te gebruiken en kan hij aangegeven of hij dat heeft gedaan. Tevens verschijnt er een melding als een medicijn bijna op is, zodat op tijd een herhaalrecept aangevraagd kan worden.

De kosten om de medicijnwekker binnen uw account te activeren bedragen €285 per jaar, oftewel enkele centen per patiënt. U ontvangt daarbij een poster en een set flyers om patiënten te wijzen op de medicijnwekker.

De tweede nieuwe functionaliteit is de berichtenservice. Hierover snel meer. Houdt onze website en berichtgeving in de gaten!

Klik hier om de medicijnwekker te activeren in uw account.

Nog geen KIJKsluiter abonnement? Klik hier om u aan te melden en direct gebruik te maken van KIJKsluiter.