18 april 2019

Mijn naam is Sara Eising. Ik ben mijn carrière begonnen als openbare apotheker. Na 9 jaar in verschillende beherende functies gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar groothandel Pluripharm. In deze organisatie heb ik onder andere apothekers gecoacht in verschillende apotheekprocessen. De laatste twee jaren heb ik voor de poliklinische apotheken onderhandeld met de zorgverzekeraars.

Toen ik vorig jaar in aanraking kwam met Stichting Kijksluiter, wist ik dat ik graag mijn bijdrage zou willen leveren aan dit mooie concept. De maatschappelijke meerwaarde van Kijksluiter heeft mij doen besluiten om bij Kijksluiter aan de slag te gaan. Ik kijk ernaar uit om binnenkort met u persoonlijk kennis te maken.

Sara is het eerste aanspreekpunt voor zorgverzekeraars. Ook is ze betrokken bij de ontwikkeling van een nieuwe Kijksluiter applicatie voor apotheken. Wilt u contact opnemen met Sara? Stuur dan een e-mail naar sara@stichtingkijksluiter.nl of neem telefonisch contact op via 085 782 7305.